pátek 12. června 2015

Tasa-arvo? Pitäisikö itkeä vai nauraa?

Istuminen ja katsella lähetyksiä ensimmäisen dammajor on Viaplay (Viasat Golf). Näkevät, että molemmat Anna Nordqvist, Caroline Hedwall ja Pernilla Lindberg on alle par. Hauskaa!Mutta seuraavassa lauseessa sanotaan kommentaattori Mats Hallbergin emme saa nähdä toisen puolen heidän ympäri, koska se tuotti vain kolme tuntia videomateriaalia Westchester.Que? Mikä se on?

Uskokaa minua, en ollut koskaan ollut, jos puhuimme herra majuri.On mielenkiintoista nähdä, kuinka monta tuntia se tarjosi kun herrat ensi viikolla pelata US Open.
Golf harjoiteltu nykyään selvästi enemmän miehiä kuin naisia. Niin selvästi hauskaa, että on monia miehiä, jotka pelaavat. Mutta miten me voimme lisätä naisten määrää? Optimal're on suunnilleen yhtä paljon naisia ​​kuin miehiä käyttäessään ja kuluttaa urheilua.
Tietenkin, niin on olemassa liiketoimintaa taloudellinen syy. Kiinnostus on nykyisessä tilanteessa ei ole niin suuri naisten golfin se Meksikossa. Rahaa on PGA Tour.Mutta olen edelleen sitä mieltä, että on jotain loukkaus naisten golfin periytyminen niin aikaisin. Nyt tiedän, että tehty päätös Yhdysvalloissa eikä Viasat, mutta se on silti hyvin tylsä.Minun silmäni joka lisäksi - eikä vähiten ruotsalaiset osaa tällä viikolla - dammajor paljon mielenkiintoisempaa kuin miesten kilpailu on kaukana yksi kuumempi.Nyt meillä on niin paljon ruotsin voittoja viime viikkoina, olisimme hyvin voineet jatkaa lihottaa kiinnostusta?Hyvällä onnella, he olisivat voineet voittaa uusia golfin täällä.
Saatan kuulostaa tylsä ​​tietotaitoa sitä, mutta siellä on yksi asia huomautettavaa lähetys. Annika Sörenstam, ylivoimaisesti menestynein golfarit, vieraili amerikkalainen broadcast että Viasat hankinta. Hieman yli kaksi tuntia istunnon, hän oli asiantuntija amerikkalainen broadcast. Emme näe paljon Ruotsissa. Eikö hän mielenkiintoista ja eikö olisi mielenkiintoista kuulla, mitä hän sanoo? Ei, suurin osa siitä oli leikattu pois meille Ruotsin katsojille. Tule!Nyt se oli päivä totisesti kuulla joitakin Annika sanoja, mutta se olisi voinut paljon enemmän.Se tuntui menetetty tilaisuus.
Viasat on kuitenkin myös luotto yksi asia. Se on vilkastunut Catrin Nilsmark asiantuntija ensi Hallberg. Catrin on päättynyt top 10 kolmessa suuret yhtiöt, voitti kerran LPGA Tour, kahdesti Euroopan Tour ja on osoittautunut erittäin toimivaltaiselle jopa TV. Lisää: http://suomibets.com.Lisää tällaista!Seuraava askel on, että Ruotsin kommentaattorit ja asiantuntijat voivat myös olla kuvassa.
Nyt se on erittäin mielenkiintoista nähdä, mitä tapahtuu golf lähetysten tulevat. CMore on ostanut oikeudet PGA Tour ensi kaudella. Ajatuksena on, että niillä pitäisi olla ruotsalainen Toimittajat paikan päällä ja joskus jopa ruotsalainen studio arvokisoissa.On jännittävää nähdä, jos se herättää myös taso kilpailijoita, jotka säilyttävät Majorstua ja naisten kilpailuista ja Ryder Cup.Luulen niin. Ja sitten, olen myös sitä mieltä, että näemme enemmän Ladies Golf.Kyllä, Ruotsin golf lähetyksiä on lupaava tulevaisuus.
Mitä pelin Westchester Country Club kuin Ruotsi jahtaa hänen ensimmäinen merkittävä vuodesta Anna Nordqvist voitti erityisesti kilpailun (sitten toisella nimellä) vuonna 2009.Annika Sörenstam voitti kilpailun vuonna 2003, 2004 ja 2005.Eikö olisi ollut röyhkeästi uuden ruotsalaisen voitto nyt, että tuntuu siltä, ​​että olemme irti maasta?

Žádné komentáře:

Okomentovat