sobota 28. března 2015

Hampuri auttoi voittaa tärkeä seuraamus kahdeksas toisen

Luultavasti nopein rangaistus koskaan nähnyt faneja keskiviikon ottelua Saksan liigan Paderborn ja Hampuri. Vieraileva Marcell Jansen tuli rangaistuspotku kahdeksannessa toinen peli ja auttoi se, että Hampurin voitti tärkeän taistelun pelastus 3: 0th

Hampuri heti potkia pitkällä syötön eteenpäin rozběhnutého Jansen. Hän työskenteli rinnoin pallo ajaa, mutta hänen uransa katkaissut puolustaja Patrick Ziegler ja vasen bet365 - pelaa tasta keskikenttäpelaaja lauennut. Tuomarit ei epäröinyt ja vihelsi rangaistuspotkun, josta Rafael van der Vaart avasi pisteytyksen.

"Halusimme pelata varman puolustus, vaan olemme kohdanneet kahdeksannessa sekunnin rangaistus. Se oli täydellinen katastrofi meille", sanoi valmentaja André Breitenreiter Paderborn. "Rangaistus, mutta se oli selvä", hän lisäsi.

"Älä anna pelin paremmin kuin me teimme sen. Mutta vasta vakuuttamiseen maalia 72 minuutissa meillä oli murehtia johtajuutta, koska vastustaja pelasi hyvin. Lopuksi olimme onnellisempia," sanoi Hampurissa valmentaja Joe Zinnbauer.

Voit voittaa, auttoi Tšekin maalivahti Jaroslav Drobný, joka pidetään puhtaana. Edustajan Petr Jiráček oli pettymys 59. minuutti.

Nopein rangaistus historiassa Bundesliigan oli toukokuu 2013, kun Bremen on voittanut rangaistuspotku kaksintaistelussa kanssa Hoffenheim jälkeen 17 sekunnin. Espanjassa vuonna 2001, käynnistymässä rangaistuspotku jälkeen 13 sekunnin pelin Valladollidu kanssa Celta Vigo. Just a quick rangaistus toi Cupin ottelu Ruotsissa vuonna 2010 välillä Ängelholms ja AIK.

Nopein tunnettu potkiminen rangaistus viidennessä Englanti League marraskuussa 2013. pelaaja Macclesfield Town oli jälleen ottelun Wrexham saa hukata jälkeen 11 sekunnin.