sobota 28. března 2015

Benítez: uusi sopimus? Toimimme huhtikuussa

Vain lähin vastaava on keskittynyt Rafael Benítez. Espanjan valmentaja on toisen kauden Napolin ja hänen sopimuksensa vain on voimassa kesäkuun loppuun tämän vuoden, hänelle prioriteetti, mutta tällä hetkellä ei ole neuvotteluja seuran ...

"Minun sopimus? Jälleen: neuvotellaan bet365 huhtikuussa. Taistelemme kolmella rintamalla ja mennä peli peli, joten tavoite on aina seuraava peli. Tämä on voittava mentaliteetti", hän sanoi viime yönä.

Napolin viime vuonna johdolla entinen valmentaja Valencian, Liverpool voitti Italian Cupin ja kolmanneksi liigassa. Väärä ei tee edes tänä vuonna, joulukuussa kalkitulta kotimainen Super Cup, vielä pelissä Euroopan sarjataulukon Serie jälleen miehittää kolmatta sijaa bet365 takana duo Juventus - AS Roma eilen ja eteni välieriin ja Coppa Italia naputtamalla Inter Milan.


"Tämä voitto vastaan ​​paljon laadukkaita joukkue me ansaitsemme. Yksittäiset laatu pelaajia on valtava ja Inter yllä olevassa taulukossa ansaitsee. Osoitimme suuri mainos Italian jalkapallon, pelasi hyvää jalkapalloa, ja tapasi kaksi jäljettömiin halusi pakattu yleisöille voittaa. Samoin bet365 olemme pelannut ennen Super Cup, nyt kuitenkin varmempi ", sanoo Benitez.

Napolissa sen edistämisen joukossa neljä parasta joukkuetta päätti Cup kolmas minuutti asetus, jossa laski vain maalinsa ottelussa. Hänen tili hän teki Gonzalo Higuaín, joka oli arvostelun kohteena tällä kaudella.

Žádné komentáře:

Okomentovat