sobota 28. března 2015

Jednadvacítka odottaa karsinnat ME

Tšekin jalkapalloilijat 21 vuoden EM karsinnat vuonna 2017 kilpailee Group Maltan, Latvian, Moldova, Montenegro ja Belgia. Hän päätti, että tänään paljon Nyon. Arviointi alkaa maaliskuussa ja päättyy marraskuussa 2016. Lopullinen turnaus isännöi Puola.

Älä pätevyys mukana 52 maata los jaettu yhdeksään ryhmään. Seitsemän heistä, kuten "Tšekki" on kuusi osallistujaa, ovat kaksi viisi joukkuetta. Tällä mestaruus etenee bet365 suoraan voittajat ryhmien neljä parasta joukkuetta Second paikka oli edistämisessä kierroksella kilpailevat jäljellä kaksi lippua mestaruuden.

Ensimmäistä kertaa historiassa finaaliturnaukseen ME paljastaa 12 yksikköä, mukaan lukien järjestäjä. Tänä vuonna mestaruus Tšekissä osallistua kahdeksan joukkuetta.

Pätevyys, jossa pelaajat pääsevät vuoden 1994, ja nuorempi, vaikka hän alkaa maaliskuussa, mutta odottaa Tšekin edustajat Euroopan bet365 mestaruuden kesäkuussa. Siksi pätevyys voivat esimerkiksi Saksassa, Italiassa, Serbiassa, Tanskassa, Portugalissa, Englannissa ja Ruotsissa osallistua syyskuussa maaliskuun aikavälin käyttö valmisteissa.

"Oli selvää, että ryhmä on mielipiteiden ja vaikeaa. He heittivät arpaa trash matalimmasta korkeimpaan, niin että kun hänen vuoronsa tuli meidän ostoskoriin, oli selvää, miten ryhmät näyttävät. Mielessäni ajattelin, että ensimmäinen ryhmä olisi luultavasti hyväksyttävää ja UEFAn pääsihteeri Mr. Infantino kiinnitti lippu ensin ", sanoi valmentaja Jednadvacítka Jakub Dovalil.

"Olisi paras pelisilmää suoran prosessin tai osallistua bet365 - ta ilmaisveto edistämiseen kierroksella. Los on hyvä kannalta matka. Kaikki on doletové etäisyys kahden tunnin", lisäsi valmentaja.

Suurin kilpailija tutkinto olisi Belgia, joka on viime vuosina tuottaa paljon lahjakkaita pelaajia. Pelaa hänen voimin, esimerkiksi löytö viime MM Divock Origi tai Adnan Januzaj päässä Manchester United. Belgia Tsekin Jednadvacítka vielä pelataan neljä bet365 kertaa, joista kolme voitti vuonna 2001 ja hän jopa käsitellyt suurimman tappion historiassa 7: 0th

Tsekit ovat positiivinen hyvin Montenegro (1 voitto ja 1 tasapeli), Moldova (2 voittoa) ja Malta (6 voittoa). S Latvia vielä Jednadvacítka ole pelannut hänen kanssaan tällä hetkellä kuitenkin havaittu Senior Championship ammattitutkinto 2016.

"Kaikella kunnioituksella kaikille osallistujille ryhmän, mielestäni bet365 suosikkeja me, yhdessä Belgian, joka on tunnettu kasvualusta lahjakkuutta ja on viime vuosina menestystä. On myös mahdollisuus Montenegro. Kanssa, että soitimme kelpoisuuden EM 2013, voitti Olemme kotona 2: 1 ja pelissä ulkona 0: 0 ", sanoi Dovalil.

Žádné komentáře:

Okomentovat