čtvrtek 9. dubna 2015

FC Twente - FC Groningen

Footballers Twente tervetuloa kotona kilpailukykyisin Groningen ja yrittävät rakentaa onnistunut sarjan viime aikoina, tällä hetkellä hän hyppäsi kolmannella sijalla voitto kaksikymmentäneljä pistettä ottelua pidetään lievästi suosikkeja. Groningen on tällä hetkellä yksi kahdeksanneksi kahdeksantoista pistettä, eikä ainakaan ilman mahdollisuutta, plus vahvempi joukkueet paperilla usein yllätys.

Kotijoukkueen edellisen kolmetoista ottelua ja hävisi vain kerran 10. kierroksella purkaa Excelsior, muuten se on kuusi voittoa ja ei aluksi neljä tasapeliä peräkkäin, ja hengittää selällään johtajan kanssa Ajax PSV. Excelsior voitti ottelun täysi yhdeksän pistettä, kun taas Heerenveen onnistui voittamaan kilpailevat kotona suhde 2: 0, sitten sujuvasti voitti 4: 0 Dordrecht äskettäin oppinut kova taistelu Zwolle tuloksen jälkeen 2: 1.

Groningen viihtyvät střádavě ja osoittaa erinomaista suorituskykyä, mutta ehdottomasti ei paha. Kun päättämätön tulokset Excelsior ja AZ Alkmaar onnistui voittamaan Breda kotona 1: 0, sitten sortunut maaperään Zwolle 0: 2 ja viimeksi ryöstettiin kotonaan johtajat PSV pistettä, kun piirtää 1: 1. Viime vuoden keskinäisen ottelunsa sekä sunnuntai vastustajat olivat hieman onnistunut Enschede, että ensiasunnon outclassed Groningen 5: 0 ja vei hänen seistä kohta jälkeen piirtää 1: 1.


Etusivu valmentaja Alfred Schreuderin jää trio pelaajien loukkaantumisen takia. Johtuen lihasten ongelmia vasikka ei pelata Engelaar, olkapää ongelmia on vaivaavat Eghana ja polven vammat nurmikolla anna Gutierrez. "Olemme ihmisarvoisen kunnossa ja varmasti haluamme pitää sen, mutta meidän vastustajalla laadukkaat ja tämä vahvistettiin viime ottelussa PSV. Jos me voittaa, meidän on osoitettava tosi hieno suoritus", sanoi Schreuderin niukasti.

Vieraat vaivaavat iso sänky asia edes Eredivisie, jotta he voivat pysyä huippujoukkueet. Koska hänen polvivamma on poissa pelistä Bos Islamovich ja van der Velder, loukkaantui nivelsiteet nurmikolla tai anna Bakker Ben Mousa. Lisäksi vihainen kipeä olkapää ja Baas myös Hagenauw taiteilijoiden aikaan ihmeitä lihasten ongelmia.

"Tällä hetkellä olemme henkisesti vahva ja pystyy keskittymään loppuun asti. Guys, kiitän teitä hyvin tehdystä työstä Zwolle ja nyt katsoa korkein metaami. Asiakkaat ovat suuria harjoiteltu standardi tilanteet voivat vaarantaa tavoitteemme pitkän matkan ja nopea siirtyminen loukkaavaa puoli on usein tehokas. Kaikissa näissä näkökohdat meillä on valmistella, haluamme saada kolme pistettä ", sanoi Schreuderin tiukasti.

Žádné komentáře:

Okomentovat